Tulevat tapahtumat

Vallitsevan tilanteen vuoksi, kaikki tulevat tapahtumamme on siirretty! Ilmoitamme heti uudet tapahtumiemme ajankohdat, kun ne tilanne selkiytyy.


20.3-22.3.2020 Bar Koivun 5- vuotis synttärit ON SIIRRETTY!!!!

Bar Koivu täyttää 5 vuotta. Vaikka juhlat onkin aina olleet Koivulle suuri ilon ja loputon riemun aihe, niin näissä olosuhteissa hän ei suostu pukemaan tötteröhattua päähänsä nyt kun valokeilaa on jakamassa myös arvaamattomuudestaan tunnettu korona-niminen veijari.

Tiedotamme siis synttärikemujen uudesta ajankohdasta näyttävin toimenpitein verkkosivuillamme, some-tileillämme ja asiakastiloissamme heti kun valitseva tilanne on saatu hallintaan ja päivänsankarille voidaan taata ansaitsemansa huomio ja juhlakansalle huolettomat juhlat joissa tarttuvaa on ainoastaan hyvä boogie.

Keskitymme nyt siis jatkamaan päivittäisiä toimiamme ja laadukasta ravintolatoimintaa hygieniatoimia tehostaen mm lisäämällä siivousta ja toivomme asiakkailtamme että:

💧Pidäthän näinä aikoina huolen hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet siis hyvin saippualla saapuessasi.
– käsidesiä saa vain suoraan käsiin annosteltuna baaritiskiltä. Älä edes vitsinä pyydä sitä shottilasiin.

🤧 Yski aina hihaan ja vältä koskettelua kasvojen alueelle.

🤒 Mikäli sinulla on flunssaoireita tai jos sinä/ läheisesi olette olleet lähiaikoina matkoilla niin pyydämme ettet tulisi tiloihimme ainakaan 2 viikkoon, sillä vaikka et tuntisi oloasi kipeäksi saatat kantaa virusta, joka tarttuu erittäin herkästi.


25.4.2020 Badfellas – Heavyweight Rockshow


Haritun korkeiden talojen liitokset natisevat, kun Suomen Hulluin Duo eli BADFELLAS tarjoilee huhtikuun räjähtävimmän shown Bar Koivussa. Laitappa siis omaan, mikä jottei myös tuttujen, kalenteriin menovinkki lauantaille 25.4.23.5.2020
Bar Koivu karnevaalit!

Kesäkauden avajaiset!


Top